top of page
  • Foto van schrijver 🖍 Nicol

Niets raakt verloren..

Bijgewerkt op: 28 jan. 2020

En zo blijft de "3" bij me terugkomen.. Dit keer in de vorm van 3 prachtige kleine witte rozen met de heerlijkste zachtkatoenen geur die je je maar kunt inbeelden. Kun je dat..? Beeld je een heel zachte pure geur in, een beetje roos, een beetje katoen en een vleugje liefde. 🤲🥰 . De 3 heeft altijd al een stevige draad door mijn leven gespannen. Ik ben het enige kind in ons gezin, mijn dochter is dat ook. Ik kreeg altijd de beste dingen in 3. Ook de minder goede dingen kwamen in 3-en. Maar altijd om me verder te laten groeien. Mijn hart klopt op de beat van 3. De onderneming die ik vanuit mijn hart heb opgebouwd en nog aan het opbouwen ben heeft 3 componenten. Mind your Home; kom thuis in je huis je hoofd en je hart.

Daarnaast werk ik ook nog met 2 prachtig mooie mensen samen en ondersteun ik ze met hun belangrijke missie "Nederland het gezondste land ter wereld maken." @leefbewustnu. Vandaag ontving ik een sneak preview van het beeldmateriaal dat gebruikt wordt in de Campagne die zeer binnenkort gelanceerd zal worden. Beeldmateriaal waaraan o.a. ik ook aan heb mee mogen werken. Het is zo prachtig geworden.. net als de missie die recht uit hun hart komt. Puur, eerlijk en oprecht.

Deze roos was van onze oom Cor voor wie ik met mijn nichtje de zorg heb overgenomen toen haar moeder het na lange tijd moest loslaten vanwege ziekte. Een ziekte die haar overrompeld heeft en haar binnen een paar maanden het leven ontnam. Vandaag is de dag waarop zij geboren werd. En vandaag ruik ik in het voorbijgaan de zachte geur van de rozen en ontdek ik deze 3. De geur doet me denken aan het zachte, lieve karakter van mijn tante. Ik mis haar. Ook mijn oom is inmiddels heengegaan. De roos heb ik bij het opruimen van zijn huis uit zijn tuin meegenomen en 2 x opnieuw geplant, maar hij leek te zijn verloren. Niets raakt echter verloren, je ziet het.. Vandaag sta ik even stil, bij de rozen, hun geur en alle herinneringen aan toen beide er nog waren. Niet raakt verloren, niets gaat echt voorbij..

- Alles wat je nodig hebt, zit in je - 💫💜
2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page