top of page
  • Foto van schrijver ๐Ÿ– Nicol

Overzie jij je keukenla?

De keukenla.. stiekem een beetje mijn favoriet. Want wat kun je daarin vaak een enorme transformatie maken! ๐Ÿ˜‰

De keukenla is bij uitstek een plek om dingetjes te bewaren die geen vaste plek hebben. Leg maar even in de la, dan is het maar even weg. Binnen no time is het een plek waar je bestek een ondergeschikte functie krijgt. En dat niet alleen, je krijgt iedere keer dat je iets wilt pakken om mee te eten een overvloed aan chaos op je netvlies, onrust in je hoofd en je kunt er flink chagrijnig van worden.."Wat een teringzooi..!" Waar of niet? ๐Ÿคญ Ik ben absoluut voor een plekje waar je je t i j d e l i j k e rommeltjes bewaard. Echt? Ja echt... ook ik heb een bakje waarin frutseltjes en dingetjes zitten die ik geen vaste plek kan geven. Denk aan een afgebroken dopje dat je nog moet lijmen, of een dingetje waarvan je niet direct weet waar het bij hoort. Dat komt ook bij mij soms voor. ;) Mijn enige voorwaarde aan dat bakje is dat de spulletjes niet boven de rand mogen komen. Ik kijk 'm eens per maand door en doe dan weg wat weg kan. Hoe staat het met jouw keukenla? Check de website voor meer informatie over hoe ik o.a. jouw keuken transformeren kan. Mind your Home! ๐Ÿ’œ๐Ÿคฒ๐Ÿก
12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page