top of page
  • Foto van schrijver 🖍 Nicol

Tranformeer jezelf richting balans

In stilte overdenk ik het afgelopen jaar.. de Satori meditatie en Energetics hebben veel losgemaakt. Er ontstaat steeds meer ruimte voor mijn ware Zelf. Taken worden helder en ik voel me gevuld met mijn missie. Ingevingen en inspiratie, ik voel de energie stromen. En terwijl ik luister naar wat ik mezelf te zeggen heb, kijk ik op. 3 libelles strijken gezamelijk neer op de vijgenboom... ik voel hierin de bevestiging voor deze volgende transformatie. Hoe bijzonder is deze ware wereld.. Het getal 3 heeft altijd een grote en terugkerende rol in mijn leven gespeeld. Mijn energie is verbonden met het getal 3, de geest, creatieve- en emotionele expressie. Ik voel en zie connecties en discrepanties. Daarin vind ik de waarheid achter de maskers en hiermee help ik mensen die in zichzelf te (h)erkennen. In balans ben ik inspirerend, communicatief en zorgend. Het getal 3 staat daarnaast ook voor het kind, voor spelen en voor creativiteit. Ik denk in oplossingen, buiten de gebaande paden om is zoveel meer mogelijk dan daar binnen.

Het helder voelen en zien helpt me om mezelf tot uiting te brengen in deze wereld. Woorden ontstaan als vanzelf en ik voel me gestuurd en gesteund. Het delen van ware gevoelens en het aanmoedigen van anderen hetzelfde te doen is zoiets puurs. Open gesprekken voeren vanuit aanwezigheid is een zielscadeau. Het brengt je emotionele gevoeligheid in evenwicht en vergroot je zelfvertrouwen. Het geeft je balans. Als je niet in balans bent, kan je de neiging hebben anderen je te laten manipuleren, omdat je je werkelijke gevoel niet durft te uiten door weinig zelfvertrouwen. Manipulatie gebeurd dagelijks, door alles en door iedereen krijg je prikkels, ideeën en meningen ingegeven. Maar wat is van jou? Ik breng je middels gesprekken, wandelingen en/of opruimen van je leefomgeving weer bij je ware Zelf. Vrij van ingegeven meningen van hoe het zou moeten zijn, stap je een nieuw leven in, een leven dat van jou is en waarvan Jij de creator bent . Mind Your Home inspireert je, moedigt je aan op je pad en geeft je de rust en ruimte om jezelf te herontdekken.


- Alles wat je nodig hebt, zit al in je. Alles daar omheen mag dat versterken. -10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page